Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

SELFIE UCIGAŞ! Adolescenta din Adjud, care s-a electrocutat pe vagon, A MURIT


Adolescenta de 16 ani, din Adjud, care s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon din stația CFR Adjud a murit. Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic de Copii „Gr. Alexandrescu” din București, tânăra a decedat joi, în Secția de Reanimare a unității medicale, din cauza „funcțiilor incompatibile cu viața”.
De altfel, încă din momentul în care a fost internată în Spitalul „Gr. Alexandrescu”, medicii au fost extrem de rezervați în privința șanselor de supraviețuire. „Adolescenta a fost internată cu arsuri foarte grave, profunde, în proporție de 80 % din suprafața corporală. A fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale de ameliorare a arsurilor. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire”, ne-a precizat chirurgul plastician Dan Ioniță, din cadrul Spitalului „Gr. Alexandrescu”, a doua zi după ce adolescenta a fost internată.
Reamintim că adolescenta de 16 ani a fost trimisă, pe 27 iulie, cu un elicopter la București, după ce s-a electrocutat. Nenorocirea s-a întâmplat în zona Gării Adjud, după ce fata s-ar fi urcat pe un vagon pentru a face o poză și pentru că s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, s-a format un arc electric, electrocutându-se. O persoană care locuiește în apropiere a văzut ce i s-a întâmplat copilei și s-a dus imediat să-i acorde primul ajutor, până la sosirea echipajului medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?