Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Păcăleală pe LITORAL pentru DOUĂ FAMILII din Focşani


Două familii din Focșani au plătit în avans pentru cazare pe litoralul Mării Negre, dar când au ajuns acolo li s-a spus că nu sunt camere. Conform agenției Mediafax, Hotelul Aida din stațiunea Saturn a fost amendat, marți, de inspectorii ANPC, cu 20.000 de lei, după ce mai mulți turiști care achitaseră sejurul nu au putut fi cazați întrucât nu ar mai fi fost locuri libere, dar și pentru neregulile din bucătărie, care a fost închisă temporar.
    Mediafax scrie că Oana Ilia, o turistă din Focșani, a venit cu copiii pe litoral, dar i s-a spus că nu ar mai fi camere la Hotelul Aida, deși achitase în urmă cu două luni printr-o agenție de turism un sejur de șase nopți, în valoare de 700 de lei. „Nu aveau inițial camere. Ne-au trimis la Hotel Caraiman, la etajul patru, fără lift, să urcăm cu copiii pe scări. Apoi ne-au dat două camere la etajul cinci la Hotel Aida, dar condițiile sunt groaznice. Am cerut minibar contracost, dar ne-au spus că nu au, în paturi nu se poate dormi pentru că sunt saltelele rupte, ies arcurile afară. Nu rămânem. Vrem să cerem banii înapoi și să ne căutăm cazare singuri pentru că așa ceva nu se poate. Am venit mereu prin agenții, nu am avut aceste probleme”, a povestit femeia.
    O altă turistă din Focșani, Georgiana Bosoi, care a trecut prin aceeași situație, s-a declarat nemulțumită de condițiile de cazare. „Am un copil de trei ani, stă în mașină de la ora 12.00, pentru că nu putem sta la plajă cu cei mici. Am văzut că au două paturi alăturate, paturile erau vechi, dacă pui mâna pe saltele ies arcurile, nu aveau minibar nici măcar contracost. Facem reclamație la ANPC”, a declarat turista din Focșani pentru Mediafax.
    Președintele ANPC, Marius Dunca, a confirmat cele spuse de turiști, și a menționat că vina este a hotelului, dar și agențiile de turism au partea lor de vină pentru că anunță turistul că se poate caza de la ora 12.00, deși acest lucru se face doar de la ora 18.00.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?