Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Poșetă în care se aflau MII DE LEI, găsită pe stradă și dusă la poliție


O focșăneancă, de 53 de ani, a găsit pe stradă o poșetă, în care se aflau câteva mii de lei. Ea a mers cu poșeta la poliție, fără să se gândească nicio clipă să-și însușească bunul găsit.
    Potrivit polițiștilor, pe 1 august, o femeie din Păulești s-a urcat într-un taxi, iar la un moment dat ușa autoturismului s-a deschis, iar poșeta a căzut, aspect pe care nu l-a sesizat nici ea și nici taximetristul. În momentul în care a ajuns la destinație, femeia a observat că nu mai are geanta și a sunat la 112, sesizând poliția. În timp ce oamenii legii făceau verificări și întocmeau dosar penal, un agent de pază, care își desfășoară activitatea într-un hipermarket din care tocmai plecase femeia din Păulești, a observat un bărbat și o femeie care au luat poșeta pierdută de pe jos. Agentul de pază le-a spus oamenilor legii despre acest aspect, iar între timp, la sediul Poliției municipiului Focșani s-a prezentat Doinița A., care le-a spus oamenilor legii că a găsit o geantă în care era suma de aproximativ 4.200 lei, dar și documente. Oamenii legii au înmânat bunurile și banii părții vătămate, iar celei care le-a găsit și le-a dus la sediul Poliției municipiului Focșani i-au mulțumit pentru gestul făcut. 
De altfel, cetățenii care găsesc bunuri trebuie să știe că au obligația să le predea poliției sau persoanei care le-a pierdut în termen de 10 zile de la momentul găsirii. În caz contrar, însușirea bunului găsit este infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 3 luni sau cu amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?