Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ACŢIUNE DE AMPLOARE! Peste 150 de polițiști vrânceni au constatat zeci de infracțiuni și au dat peste o mie de amenzi


Zeci de dosare penale au fost întocmite de polițiștii vrânceni în timpul unor acțiuni ce au avut drept scop prevenirea și combaterea infracțiunilor. Pe lângă dosare penale, oamenii legii au mai aplicat și peste o mie de sancțiuni contravenționale.
    „Polițiștii vrânceni au desfășurat în perioada 24 – 28 iulie a.c. acțiuni în vederea creșterii vizibilității activităților desfășurate de structurile Poliției Române, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional, precum și în domeniul circulației rutiere. La acțiuni au participat peste 150 de polițiști, din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, transporturi, precum și arme, explozivi și substanțe periculoase. În perioada de referință au fost desfășurate 19 acțiuni, fiind constatate 31 de infracțiuni, dintre care 6 de natură judiciară și 18 la regimul circulației rutiere, 21 dintre aceste infracțiuni fiind constatate în flagrant. Tot în această perioadă au mai fost depistate 3 persoane care aveau mandate de exacutare a unor pedepse privative de libertate, acestea fiind introduse în penitenciar în vederea executării pedepselor”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Polițiștii mai fac precizarea că în urma controalelor efectuate au fost aplicate 1.072 de amenzi în valoare de 176.213 lei, iar ca urmare a nerespectării dispozițiilor legale referitoare la traficul rutier au fost reținute 31 de premise de conducere, dintre care 4 pentru alcool și 12 pentru viteză. Au fost retrase 12 certificate de înmatriculare. Valoarea bunurilor confiscate în acestă perioadă a fost de 5.000 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?