Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Victima lui Alexandru Epure, internată la Chirurgie. Accident cu fugă și la Golești


Bătrânul de 82 de ani, din comuna Răcoasa, accidentat duminică seara de fiul patronului de la Moripan Jariștea, Alexandru Epure, nu a suferit răni grave. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Spitalului Județean, bărbatul a fost mutat din Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean în Secția Chirurgie, el fiind diagnosticat cu „traumatism cranio facial acut închis”. Bătrânul nu a suferit fracturi în urma evenimentului rutier, după cum ne-au spus reprezentanții spitalului.
    Reamintim că accidentul în care a fost implicat Alexandru Epure s-a produs duminică după-amiază, pe raza comunei Răcoasa, victima, Alexandru R., fiind acroșată în timp ce se odihnea pe un podeț. După eveniment, tânărul de la volan și-a continuat deplasarea, fiind oprit în trafic pe raza satului Varnița. El nu a suflat în aparatul alcooltest, dar a acceptat să meargă la spital pentru probe de sânge. Le-a spus oamenilor legii că nu și-a dat seama că a accidentat pe cineva.
    Polițiștii au transmis prin intermediul unui comunicat de presă că „la data de 26 iulie a.c., ora 15.10, pe DN 2L, pe raza comunei Răcoasa, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un tânăr, de 25 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Soveja-Panciu, din cauza vitezei necorespunzătoare într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul autoturismului, a intrat într-un podeț de ciment și a acroșat un bătrân, de 82 ani,  care se afla asezat pe marginea părții carosabile. După momentul impactului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat de polițiștii din Răcoasa pe raza localității, la aproximativ 7 km de locul accidentului. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimenului”.

Accident cu fugă și la Golești

    Un alt accident cu fugă de la locul faptei s-a produs la Golești. Un bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Focșani, care și-a continuat deplasarea după eveniment. A fost găsit de polițiști după aproximativ o oră, iar la testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.  „La data de 26 iule a.c., ora 17.15, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un tânăr, de 23 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, în comuna Golești, din direcția Focșani-Buzău, pe banda de lângă acostament, a acroșat un bărbat, de 41 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, care se deplasa pe partea carosabilă, pe același sens de mers. După momentul impactului, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fiind depistat de polițiști dupa aproximativ o oră. Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis polițiștii.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?