Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Niciun candidat nu a promovat concursul pentru şefia ISJ Vrancea


Vasilica Zaharia rămâne în continuare inspector general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea. Nici unul dintre cei doi candidați înscriși, profesoara de matematică Silvia Oancia, directoarea Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești, și profesorul Gicu Valentin Dogaru, care predă științe socio-umane la Liceul „Emil Botta” din Adjud, nu a promovat concursul organizat ieri pentru ocuparea funcției de inspector general al ISJ Vrancea.
    Profesorul Gicu Valentin Dogaru ne-a spus că a obținut nota 6,60 la proba scrisă, iar profesoara Silvia Oancia ne-a spus că a obținut nota 6,85 la aceeași probă. Pentru a promova, cei doi candidați trebuiau să obțină minim nota 7. În aceste condiții, ei nu s-au mai prezentat la celelalte două probe, evaluarea CV-ului și interviul de prezentare a ofertei manageriale proprii, corelată cu necesitățile sistemului de învățământ județean.
    Astfel, Vasilica Zaharia va rămâne șefa ISJ până la organizarea unui nou concurs, dar cel mult până la finele lunii august. Reamintim că actuala șefă a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, profesoara Vasilica Zaharia, nu s-a înscris la concurs. Postul a mai fost scos la concurs în luna martie, iar atunci singura candidată, respectiv Vasilica Zaharia, s-a retras din cauza unor probleme de sănătate.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?