Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Zeci de cadre didactice au contestat notele la TITULARIZARE, doar nouă au obținut peste 7


Rezultatele finale ale Examenului de Titularizare au fost afișate. La nivelul județului Vrancea, 75 de candidați au contestat nota obținută la proba scrisă a concursului. Dintre cele 75 de contestații, 41 au fost admise; 34 de lucrări au primit o notă mai mare decât cea obținută inițial, iar 7 au obținut o notă mai mică decât cea inițială. Din totatul candidaților cărora li s-a admis contestația, 9 au obținut o notă egală sau mai mare decât 7.00. De asemenea, alți 17 candidați au obținut o notă egală sau mai mare decât 5.00.
    Din situațiile finale, rezultă că 39,92% dintre candidați au obținut o notă egală sau mai mare decât 7.00 și au dreptul să fie repartizați pentru angajare pe perioadă nedeterminată; 72,08% dintre candidați au obținut o notă egală sau mai mare decât
5.00, iar 27,92% au obținut note mai mici decât 5.00. „Miercuri, 15 iulie 2015, s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar. În județul Vrancea, au fost înscriși 413 de candidați pentru 33 de discipline. Dintre aceștia, 356 au fost prezenți la proba scrisă din cadrul concursului, 9 au avut dosarele incomplete și nu au putut participa la probă, 48 au fost absenți; 71 de candidați s-au retras în timpul probei scrise din motive personale. Niciun candidat nu a fost eliminat de la proba scrisă pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Lucrările a doi candidați au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei de concurs și nu au fost evaluate. 283 de lucrări au fost transmise și evaluate în centre constituite la nivel național. În urma evaluării, 189 de candidați au obținut note egale sau mai mari decât 5.00. Dintre aceștia, 104 au obținut note egale sau mai mari decât 7.00 și au dreptul să fie repartizați pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Alți 94 de candidați s-au situat în tranșa de note 1 – 4,99″, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentanții ISJ Vrancea.
    Rezultatele după contestații pot fi accesate aici

Luni va avea loc repartizarea candidațior

    Repartizarea candidaților cu nota minim 7 la proba scrisă și la inspecția la clasă/proba practică, pe posturi cu angajare pe perioadă nedeterminată, va avea loc pe 27 iulie. Locul de desfășurare a ședințelor publice de repartizare este sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea. Luni, începând cu ora 9.00 vor debuta ședințele publice de repartizare. Pe 27 iulie, în prima etapă de repartizare sunt așteptate cadrele didactice din învățământul preșcolar, primar, urmate de cele de la celelalte discipline.
    Etapa a doua de repartizare, pentru candidații care au media mai mare sau egală cu 5, pentru suplinire, are loc pe 25 august 2015.                       
    Graficul ședințelor publice poate fi accesat aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?