Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Doctori aduşi de Biserica Baptistă la Adjud


    Tinerii cu dizabilități beneficiari ai Centrului CARTHA Adjud au primit vizita unor medici specialiști ce fac parte din Lona Linda University Romania Medical Mission. Potrivit celor spuse de reprezentanții Centrului, vizita se încadrează într-o lungă tradiție, pentru că acești medici vin anual și acordă consultații gratuite.
    Astfel, beneficiarii centrului au primit consultații gratuite pe mai multe specialități medicale: oftalmologie, medicină internă, ORL, cardiologie, ortopedie și boli infectioase. Cu acest prilej au fost efectuate și analize medicale și au fost prescrise tratamente, iar tinerii au primit medicamente, vitamine și dulciuri. 
    Vizita acestui colectiv de medici din țară și străinătate a fost posibilă datorită implicarii pastorului Ilie Bojonca, din cadrul Bisericii Creștine Baptiste Betania. De menționat este faptul că chipa de medici a efectuat consultații gratuite, în perioada 22-24 iulie a.c., și în cartierul Burcioaia din municipiul Adjud. „Echipa Centrului CARTHA ține să mulțumească întregului colectiv de medici și în mod special domnului pastor Ilie Bojonca, cel care a manifestat mereu disponibilitate și a sprijinit întotdeauna activitățile Centrului”, au transmis reprezentanții Centrului CARTHA Adjud.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?