Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Notele finale de la Titularizare, afișate astăzi


Notele finale la examenul de Titularizare vor fi afișate astăzi. Astfel, cei 75 dintre participanții la examen, care au depus contestații, vor afla dacă au luat o notă mai mică sau mai mare. Repartizarea candidaților cu nota minim 7 la proba scrisă și la inspecția la clasă/proba practică, pe posturi cu angajare pe perioadă nedeterminată, va avea loc luni, 27 iulie. Locul de desfășurare a ședințelor publice de repartizare este sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, după o programare ce va fi afișată odată cu rezultatele finale.
    Potrivit unei situații comunicate de ISJ Vrancea, numărul total al cadrelor didactice înscrise la concurs a fost de 413, pentru 33 de discipline. Dintre aceștia, 356 au fost prezenți la proba scrisă din cadrul concursului, 9 au avut dosarele incomplete și nu au putut participa, iar 48 au fost absenți. 71 de candidați s-au retras în timpul probei scrise din motive personale. Niciun candidat nu a fost eliminat de la proba scrisă pentru fraudă sau tentativă de fraudă, dar lucrările a doi candidați au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei de concurs.
    283 de lucrări au fost transmise și evaluate în centre constituite la nivel național. După corectare, 94 dintre candidați s-au situat în tranșa de note 1 – 4,99. Cele mai mici note au luat profesorii de educație fizică și sport. Note între 1 și 1,99 au obținut 5 candidați, între 2 și 2,99 tot 5 profesori de educație fizică și sport, note între 3 și 3,99 au primit 3 candidați, iar 6 au fost notați cu 4 până la 4,99.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?