Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


    La data de 19 iulie a.c., ora 06.50, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 36 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vrancei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul este radiat din circulație din data de 2 iunie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 19 iulie a.c., ora 09.20, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 37 ani, din comuna Măgura, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, la intersecția cu DC 169 Slobozia Bradului nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat un bărbat, de 64 ani, din comuna Slobozia Bradului, care se deplasa pe lângă bicicletă pe marginea carosabilului. În urma impactului biciclistul a fost rănit grav, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului-Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?