Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Prosport Focşani şi CSM participă la „Braşov Juniors Cup“


Unul dintre cele mai importante turnee de fotbal pentru juniori organizate în sud-estul Europei se va desfășura în perioada 13-16 august, „Brașov Juniors Cup”, competiție ajunsă la ediția a șaptea la care și-au anunțat participarea 234 de echipe din Republica Moldova, Estonia, Anglia, Spania, Letonia, Portugalia, Ucraina, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Bosnia și Lituania. Din județul nostru, la această competiție s-au înscris două cluburi, Prosport Focșani și CSM Focșani.
Prosport va participa la categoriile de vârstă Under 6, 8, 9, 10 și 11, în timp ce clubul CSM Focșani va intra în competiție la grupa Under 10. La întrecerea de la Brașov au fost invitate și nume mai mult sau mai puțin cunoscute din fotbalul internațional: West Bromwich Albion (Anglia), Akademia „Goran Pandev” (Macedonia), Dunav Ruse (Bulgaria), Pokrova Lvov (Ucraina), AP Pilkorskie Nodzieje Mielec (Polonia) sau Cernomorets Balchik (Bulgaria). La întrecerea de la Brașov vor participa și cei mai buni 16 jucători din cadrul Academiei de Fotbal Social Vrancea.
Cei 16 copii vor avea parte de o experiență inedită la „Brașov Junior’s Cup 2015”, unde organizatorii abia așteaptă să-i cunoască. „Ne bucurăm că noi, cei de la Enjoy Sport’s Agency, avem posibilitatea de a-i ajuta pe acești copii și de a le oferi o experiență de neuitat. Sunt sigur că vor trăi aici zile foarte frumoase, că își vor face mulți prieteni și că vor avea un pic de bucurie în viața lor așa de încercată până acum. Abia așteptăm să-i cunoaștem și să le urăm «Bun venit la Brașov»”, a declarat managerul Enjoy Sport’s Agency, Alin Nițan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?