Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Clinica Expert Medical, clinica familiei tale


Clinica Expert Medical, situată vizavi de Spitalul Județean de Urgență Focșani, la parterul unei fabrici de confecții, oferă vrâncenilor o alternativă atunci când ei sau un membru al familiei lor trebuie să apeleze la servicii medicale, fie într-o situație de urgență, fie pur și simplu pentru a avea o imagine asupra stării de sănătate. Clinica Expert Medical oferă servicii de calitate, iar pacienții sunt tratați așa cum se cuvine, cu respect, considerație și profesionalism.
    Această clinică oferă următoarele servicii medicale: ambulatoriu, spitalizare de zi, îngrijiri la domiciliu, transport asistat și neasistat medical, urgențe. Practic, clinica oferă și un serviciu de ambulanță privat, iar pacienții asigurați vor beneficia de gratuitate. Serviciul de Ambulanță al Clinicii Expert Medical este bine dotat, iar profesioniștilor de aici le pasă de nevoile pacienților. Mai mult, pacienții găsesc în cadrul clinicii serviciile medicale necesare pentru diagnoză și tratament.

Ce servicii oferă Clinica Expert Medical

    Serviciile medicale în regim ambulatoriu pe care le oferă clinica Expert Medical sunt următoarele: medicină internă, serviciu decontat de CAS Vrancea, astfel încât pacienții beneficiază de gratuitate; Dermatologie, ORL, Ortopedie, Neurologie, punct de recoltare analize medicalem MedLife, și un serviciu de explorări funcționale, care cuprinde ecografie, osteodensimetrie etc.
    În regim de spitalizare de zi se oferă servicii medicale în cadrul următoarelor speciazări: ORL, Dermatologie,  Medicină Internă, Endocrinologie, Penumologie și Neurologie. De asemenea, clinica oferă servicii de îngrijiri medicale la domiciliu gratuite, pacienților asigurați. Acestea sunt acordate de un personal profesionist, îndreptat către nevoile pacientului. Mai mult, pacienții care se vor prezenta la această clinică vor beneficia de o gamă completă de servicii medicale, chiar și de tratament gratuit.

Neurochirurgie și chirurgie spinală cu specialiști de la București

    Clinica dispune de multiple specializări medicale, printre care neurochirurgie și chirurgie spinală, în cadrul cărora vor acorda consultații medici renumiți de la Spitalul Bagdasar Arseni din București. Aceste specializări sunt o noutate pentru județul nostru. În prezent, vrâncenii care au probleme din domeniul neurochirurgiei sau al chirurgiei spinale trebuie să se deplasesze tocmai la București pentru un consult de specialitate. Și asta nu e tot, clinica Expert Medical colaborează cu clinici universitare de renume, Sanador și Institutul de Endocrinologie Parhon, pentru ca pacienții care au nevoie de mai multe investigații de specialitate, să poată beneficia de acestea în cel mai scurt timp.
    În curând, clinica va oferi, în mod gratuit, servicii de spitalizare de zi, dar și de consult medical la domiciliu și transport medical asistat.

Aparatură modernă, de ultimă generație

    Spațiul clinicii este confortabil, prietenos și atrăgător pentru pacienți, fiind dotat la standarde moderne cu aparatură și tehnică de ultima generație. Profesioniștii din cadrul clinicii sunt devotați pacienților și conlucrează pentru ca actul medical să fie eficient. ,,Scopul principal al acestei clinici este de a furniza servicii de calitate în ambulatoriu și în sistem de spitalizare de zi. Clinica noastră oferă pachete de servicii medicale în privat, dar și decontate de Casa de Asigurări de Sănătate”, spune Gabriela Nechita, managerul clinicii.
     Toate cabinete medicale din cadrul clinicii sunt dotate cu aparatură medicală  de ultima generație, iar condițiile sunt ireproșabile. De exemplu, în cadrul cabinetului de Dermatologie, pacienții pot beneficia de examenul cu lampa Wood, care este un test diagnostic util în anumite tipuri de afecțiuni dermatologice.  Lampa Wood se utilizează pentru a identifica: infecții ale pielii: pitiriazis versicolor, tinea capitis, eritrasmă, modificări pigmentare, vitiligo, melasma. Testul constă în examinarea pielii sau părului cu ajutorul unei lămpi care emite raze UVA. Analiza este complet nedureroasă și nu determină arsură solară. Testul nu necesită o pregătire specială. 

Doar la Clinica Expert Medical, servicii de Radiofrecvență Dr. Oppel

    Mai mult, doar la Clinica Expert Medical, pacienții pot beneficia de servicii de Radiofrecvență Dr. Oppel, care vindecă în multiple afecțiuni. Mai exact: ORL – rinită hipertrofică cronică, rinită alergică, sforăit, amigdalită cronică, adenoidectomie, tonsilectomie, inflamația corzilor vocale, otita medie exudativă, incizie hemostatică, tăiere pură, coagulare, etc. Dermatologie, Chirurgie Plastică, Urologie – îndepărtare nevi și pistrui, riduri, condiloame, extracție polipi, teleangiectazii, coagulări, hemostaze, microcoagulări, reparații cosmetice, depilare definitivă, etc.
    Radiocauterul disponibil în Clinica Expert Medical Dr. Oppel generează unde de 4 MHz, frecvența la care precizia cu care este aplicată energia undelor de radiofrecvență este optimă. Beneficiile sunt prezente în oricare din intervențiile chirurgicale în care este folosit, dar avantajele utilizării sale în Clinica Expert Medical sunt mult mai evidente în cazul aplicațiilor din: dermato-venerologie –  extirpare de papiloame, polipi, veruci, nevi ( n.r. – alunițe), condyloame și alte tumori ale pielii și mucoaselor cosmetologie: atenuarea cicatricelor, a rețelelor de vase inestetice (venectazii, angioame). ORL: tratamentul ronhopatiei („sforăit”, apnee-de-somn), rinoplastie; Ginecologie: ERAD, conizație, labioplastie, himenoplastie, rejuvenare vaginală și cura rupturilor perineale; Andrologie: cură minim invazivă a varicocelului, hidrocelului, chisturilor de epididim și operația de sterilizare masculină definitivă (vasectomie); Flebologie: unele din operațiile de corecție a bolii varicoase.
    Mai mult, cadrele care acordă servicii medicale în cadrul clinicii dau dovadă de implicare și profesionalism. Pacienții au parte de cea mai bună îngrijire medicală, fără să le lipsească siguranța, atenția și confortul de acasă. Clinica oferă consultații la domiciliu atât la adulți cât și la copii în regim privat, iar costurile sunt decontate și de CAS Vrancea. Clinica Expert Medical oferă pachete de servicii de prevenție care practic se fac anual pentru a ține sub control starea sănătății. Clinica este deschisă pacienților, zilnic, de luni până vineri.
             

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?