Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Șefii DSP nu s-au înnoit anul trecut. Cel mai sărac pare a fi chiar directorul



Angajații Direcției de Sănătate Publică (DSP) și-au făcut publice declarațiile de avere. Cei mai mulți dintre ei au rămas cu averile din anii anteriori.
Cătălin Graur, directorul DSP, pare a fi cel mai sărac dintre toți angajații instituției. Are doar un Peugeot, achiziționat în 2006 prin leasing, și un venit anual încasat de 30.582 lei. El nu deține nicio locuință și niciun teren și nu are datorii la bănci. Soția sa, care este medic stomatolog, a câștigat anul trecut venituri în valoare de 6.138 lei.
Fostul director executiv adjunct, medicul Marina Maiorov, are două apartamente, în Focșani și București, două mașini, o Skoda Octavia și un Hyundai. Are datorii la o bancă în valoare de 81.307 lei, scadente în 2018, și un CAR contractat anul trecut, în valoare de 10.400 lei, scadent anul acesta. Împreună cu soțul, Dinu Maiorov, medic șef al laboratorului de radiologie din cadrul Spitalului Județean și medic de imagistică la două clinici private, are un venit anual de 179.027 de lei.
Medicul Vasile Costin, șef serviciu control la DSP, nu s-a înnoit cu nimic anul trecut. Deține împreuna cu soția, Ioana Costin, două apartamente, în Focșani și Bucuresti, dar și un teren intravilan în Focșani. El deține un autovehicul marca Seat, iar la bănci are datorii de peste 150 mii de lei, cel mai recent credit fiind contractat anul acesta, în valoare de 20.350 lei. Împreună cu soția, care este tot medic, dar la propriul cabinet medical, are un venit anul de 196.561 de lei.
Directorul adjunct economic al DSP, Iuliana Mircea, deține, împreună cu soțul, care este șef serviciu la Electrica, un apartament în Focșani și un autoturism marca Volkswagen. Ei au un venit anual de 102.565 de lei. Anul trecut, a contractat un credit bancar de 40.000 lei lei, care este scadent în 2018.
Medicul Alin Lazea, inspector superior la DSP, deține un apartament în Adjud și un Opel Corsa. Nu are terenuri, dar are un credit de 6.000 de lei, scadent în 2016. A încasat un salariu anual de 22.092 lei de la DSP și 6.732 lei ca medic primar la o clinică privată, iar soția, din activitate farmaceutică, 43.000 lei. Medicul Lazea mai este și lector la o școală posliceală din Focșani, obținând în urma acestei activități 4.172 lei.
Medicul Cornelia Drăgună deține, împreună cu soțul, medicul Daniil Drăgună, medic la Compartimentul Dermato-Venerologie din cadrul Spitalului Județean, două apartamente în Focșani și un autoturism marca Volkswagen. Cei doi au obținut, în 2014, salarii în valoare de peste 65 mii lei.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?