Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Șofer cu o alcoolemie de 2,20 grame la mie! El a dărâmat mai multe indicatoare rutiere


Mai mulți șoferi au fost trimiși în judecată de procurorii vrânceni pentru infracțiuni la regimul rutier. Unii au condus băuți, alții fără permise de conducere.
Printre cei trimiși în judecată se numără și Ciprian Ionuț N., de 26 de ani, din Adjud. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, la data de 27 februarie, acesta a condus pe străzile din Adjud deși băuse, având o alcoolemie de 2,20 grame la mie alcool pur în sânge. La cât era de beat, șoferul nici nu a mai văzut pe unde merge, motiv pentru care a pus la pământ mai multe indicatoare rutiere, după care s-a oprit cu mașina într-un panou publicitar. Audiat fiind, șoferul a recunoscut că a băut bine înainte de a se urca la volan.
    Tot procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au trimis în judecată și pe Titi S., din județul Dâmbovița, care la data de 17 aprilie a condus pe raza comunei Chiojdeni, cu o alcoolemie de 1,30 grame la mie alcool pur în sânge. Nici el nu a negat că a consumat alcool înainte de a pleca la plimbare cu mașina. 
    Un alt șofer care va fi judecat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice este Costel Adrian S., de 33 de ani, din Focșani. La data de 27 februarie, el conducea o mașină pe strada Unirea Principatelor, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a avariat un autoturism staționat. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest și apoi l-au dus la spital pentru probe de sânge. Rezultatul alcoolemiei a fost de 2 grame la mie alcool pur în sânge. A recunoscut comiterea faptei, dar a avut o explicație, folosită foarte des de șoferi. Aceea că trebuia să-și ducă fiica urgent la spital.
    Tot pentru o infracțiune la regimul rutier a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani și Adrian G., de 38 de ani, din Focșani, care acum se află în Penitenciarul Focșani, el având de executat o pedeapsă primită tot pentru infracțiuni la regimul rutier. Acum a fost trimis din nou în judecată pentru că la data de 10 decembrie 2014 a condus un Land Rover, fără să aibă permis de conducere, documentul fiindu-i anulat de instanță. A urmat cursurile unei școli de șoferi pentru a-și recăpăta permisul, dar nu a susținut și examenul. Cu toate acestea, el nu a avut nicio problemă să conducă din nou.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?