Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Jandarmii asigură ordinea la competiții sportive și la festivalul „Pe Plaiul Tojanului”


Jandarmii vrânceni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona de competență, atât prin misiunile permanente, cât și temporare apărute la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal, baraj pentru promovarea în liga a III-a retur, dintre echipele F.C. Panciu – C.S. Victoria Traian ce se va disputa pe stadionul orășenesc din localitatea Panciu.
    Duminică, începând cu ora 11.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică în zona imediată și apropiată locurilor unde vor avea loc partidele de fotbal din cadrul ligii Grafit Decor, etapa a XXVI – a dintre echipele: F.C. Viitorul Biliești – Trotușul Ruginești, Șoimii Internațional Mircești – A.S Unirea Milcovul și A.S.S Victoria Pufești – Tractorul Nănești.
    De asemenea, în perioada 27.06.- 04.07.2015 jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică în zona imediată și apropiată a Complexului Sportiv Sud, din municipiul Focșani unde va avea loc competiția de tenis „Vrancea Trophy” Trofeul Consiliului Județean Vrancea.
    În zilele de 28 și 29 iunie, jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în comuna Paltin unde se va desfășura festivalul ansamblurilor folclorice tradiționale „Pe plaiul Tojanului”, ediția a 48-a, dar și în localitatea Năruja la festivalul concurs interjudețean de muzică populară „Comoara Vrancei”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?