Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Se întâmplă în Focşani: gesturi OBSCENE și nevoi fiziologice în fața camerei de supraveghere


Două persoane au fost amendate de polițiștii locali pentru că au aruncat cu pietre într-o cameră de supraveghere și și-au satisfăcut nevoile fiziologice în fața acesteia. S-a întâmplat în urmă cu câteva zile, ambele persoane fiind amendate în aceeași zi. 
Astfel, în timp ce patrulau pe strada Izvor, din cartierul Mîndrești, polițiștii locali l-au surprins pe Goia I. V. în timp ce arunca cu pietre în camera de supraveghere montată la intersecția străzilor Izvor cu Dâmbovița. Bărbatul a primit o amendă în cuantum de 250 de lei. Aceeași amendă a primit-o și Tătăruș G. I., care în timp ce se afla în zonă și-a satisfăcut nevoile fiziologice în fața camerei de supraveghere, făcând totodată și gesturi obscene.
    Polițiștii locali au mai desfășurat și alte activități pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în timpul acestora fiind legitimate și avertizate 47 de persoane, predispuse la comiterea unor fapte antisociale. Polițiștii locali le-au atras atenția cerșetorilor care apelau la mila publicului în diferite zone ale orașului, iar unul dintre aceștia a și fost amendat cu suma de 300 lei pentru că a refuzat să-și decline identitatea, el fiind găsit la cerșit de mai multe ori.
    Polițiștii locali au legitimat și trei prostituate, care acostau bărbați pentru a întreține relații sexuale cu ei contra cost, femeile fiind găsite în Bariera Mărășești și în zona unei stații peco de pe Bulevardul București. „Polițiștii locali au executat serviciul de patrulare auto și control în trafic pe raza municipiului Focșani pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului rutier. A fost asigurată fluidizarea circulației rutiere în toate zonele aglomerate din municipiul Focșani, pentru a preveni crearea de ambuteiaje, respectiv în intersecții și acolo unde s-au efectuat lucrări de reparații în carosabil/astfaltare. De asemenea, s-a acționat cu precădere în apropierea trecerilor pentru pietoni în vederea identificării persoanelor care traversează strada prin loc nepermis; au fost identificate autoturismele oprite sau staționate neregulamentar în zona de acțiune a indicatoarelor «Oprire – Staționare – Accesul Interzis» de pe raza municipiului Focșani. Au fost preluate sesizările primite de la cetățenii municipiului Focșani cu privire la tulburarea folosinței parcărilor de reședință: pe strada Aleea 1 Iunie – în Cartierul Sud și au fost aplicate sancțiuni contravenționale”, se arată într-o informare a Poliției Locale.
    De asemenea, polițiștii locali din cadrul Compartimentelor disciplina în construcții și afișaj stradal, evidența persoanei, protecția mediului, activitate comercială au continuat verificările privind respectarea prevederilor legale, conform compețentelor ce le revin. Astfel, au fost supravegheate zonele în care se fac frecvent depozitări de gunoi și moloz pe domeniul public, au fost date înștiințări cu termen de ridicare și s-au verificat autorizațiile de construire, fiind somate persoanele care nu aveau autorizații de la Primăria municipiului Focșani pentru construcțiile efectuate să intre în legalitate. Totodată, au fost făcute 22 de controale la societățile comerciale de pe raza municipiului Focșani cu privire la respectarea autorizației de funcționare, mai ales în cazul teraselor sezoniere.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?