Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

O vrânceancă și-a bătut copiii pentru că nu au vrut să o vadă. De frică, ei S-AU BARICADAT într-o cameră


O femeie de 37 de ani, din Popești, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea a două fapte de violență în familie. Victimele sunt chiar copiii săi, respectiv un băiat de 8 ani și o fetiță de 4 ani, pe care femeia i-a bătut pentru că au refuzat să o vadă, fapta fiind comisă pe data de 24 februarie.
    Veronica Cristina G. s-a despărțit de tatăl copiilor, cei mici rămânând în grija acestuia, iar ea a plecat la părinți, la Râmnicu Sărat. În ziua în care a avut loc agresiunea, femeia și-a luat tatăl, cu care a venit în Vrancea pentru a-și vedea copiii. Pe drum, ea și-a sunat fostul soț pentru a-și anunța vizita, dar acesta i-a spus că nu este acasă. Cu toate acestea, ea a mers singură la locuința în care locuiau copiii. Ajunsă acolo, tatăl femeii a rămas la poartă, iar aceasta a dat să intre în casă, însă ușa era încuiată. Și-a strigat fiul de 8 ani și i-a cerut să-i deschidă ușa, dar băiatul a refuzat-o. Văzând că băiatul nu-i deschide, femeia a dat cu piciorul în ușă și a deschis-o, reușind astfel să intre în imobil.
    În acel moment, copiii, care erau cu mătușa lor, s-au baricadat în dormitor, punând un calorifer în ușă. Cu toate acestea, inculpata tot a reușit să intre în cameră, după ce a spart geamul. S-a chinuit să smulgă fetița din brațele mătușii, moment în care a zgâriat-o, iar pe băiat l-a lovit cu o baghetă din pvc, întrucât acesta a refuzat să meargă cu ea. Ambii copii au primit  câte 3-4 zile de îngrijiri medicale.
La audieri, femeia a recunoscut comiterea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?