Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

INFOPOL


Bărbat depistat la braconaj piscicol

    La data de 23 iunie a.c., orele 19.00, polițiștii din Suraia au depistat un bărbat în vârstă de 52 ani, din localitate, în timp ce pescuia în albia râului Siret cu o plasă monofilament. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj piscicol, plasa fiind ridicată în vederea confiscării.

Infracțiuni la regimul silvic

    La data de 24 iunie a.c., orele 06.00, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din Bîrsești au constatat 6 infracțiuni silvice, după cum urmează: Åž. V., de 51 ani, din localitate, a tăiat ilegal și a sustras trei arbori nemarcați silvic din pădurea lui I. V., I. F., de 35 ani, din comuna Reghiu, a tăiat ilegal și a sustras 12 arbori – specia fag din pădurea lui I. E. și P. N., de 48 ani, din comuna Mera, care a tăiat ilegal și a sustras 3 arbori – specia fag din pădurea lui R. V..     În cauză au fost întocmite dosare penale, iar cei trei sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

Dosare penale la regimul circulației rutiere

    La data de 23 iunie a.c., orele 11.30, pe raza comunei Tîmboiești a fost depistat G. Daniel, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 23 iunie a.c., orele 20.05, pe DJ 205C polițiștii din Vîrteșcoiu l-au depistat pe D. Auraș, de 40 ani, din comuna Tulnici, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?