Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Premii și diplome pentru absolvenții de clasa a VIII-a de la Liceul „Ioan Slavici“ din Panciu


Prima promoție de gimnaziu a Liceului Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu  și-a luat rămas bun de la profesori, ieri, în cadrul cursului festiv găzduit de Casa Orășenească de Cultură. Strigarea catalogului a fost precedată de momentul artistic „Un pedagog de școală nouă”, dramatizare după I.L.Caragiale, și de proiecția unui film cu cele mai emoționante amintiri din cei patru ani de gimnaziu.
Absolvenții au primit câte o diplomă de merit și câte o floare din partea dirigintei Elena Manovici. Șeful promoției a fost desemnat Andrei Adelin Dogaru, care a primit și Premiul Liceului Teoretic „Ioan Slavici” pentru promovarea instituției de învățământ prin performanțele obținute în activitatea școlară și extrașcolară, pe parcursul ciclului gimnazial. Același premiu a fost oferit și elevului Eduard Crucianu, în timp ce Evelina Diana Enache a fost recompensată cu un premiu special pentru implicarea în cadrul proiectelor educative derulate în anii de gimnaziu, în calitate de reprezentant al Consiliului Școlar al Elevilor, iar Georgiana Cociorbă a primit o diplomă de merit pentru activitatea desfășurată în cadrul Corului Cantabile. În cadrul aceleiași festivități, au mai primit diplome de merit și elevii care s-au remarcat prin rezultate deosebite la concursurile de tehnologia informaticii, matematică, limba română, limba franceză, fizică și religie. Șeful promoției a înmânat Cheia Liceului elevului clasei a VII-a Alexandru Manolache.
Primarul Iulian Nica a declarat că performanțele absolvenților au confirmat încrederea pe care autoritățile locale, în frunte cu regretatul primar Ion Petre, le-au acordat-o în 2011, când a fost înființată prima clasă a V-a de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici”. Cei prezenți au păstrat un moment de reculegere în memoria fostului primar, despre care Iulian Nica a afimat că „a fost omul care a susținut, cu trup și suflet, învățământul păncean”.
Edilul și-a exprimat speranța că gimnaziștii își vor continua studiile, ca liceeni, în cadrul Liceului Teoretic „Ioan Slavici”, făcând echipă cu profesorii care i-au îndrumat. „Oricare vor fi opțiunile voastre, eu vă urez, de pe acum, mult succes! Să nu uitați să vă trăiți frumos adolescența, să vă împliniți toate visele, să fiți optimiști, să fiți mândri de voi și de ceea ce veți realiza! Vă urez mult succes la examenele de Evaluare Națională și o vacanță de vară frumoasă, plină de bucurii!”, a declarat primarul Iulian Nica.
Din partea conducerii liceului, edilul a primit o Diplomă de excelență pentru susținerea demersului de înființare a ciclului gimnazial și pentru sprijinirea primei promoții de gimnaziu din cadrul Liceului Teoretic „Ioan Slavici” Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?