Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Concurs de cântece și dansuri la Popești


Concursul interjudețean de cântece și dansuri „Ritmurile Copilăriei”, ediția a IV-a, desfășurat la Căminul Cultural Popești și-a desemnat câștigătorii. Manifestarea culturală a fost pusă în scenă de profesoarele pentru învățământul preșcolar Ionela Nicoleta Dîrdala și Mirela Despa de la Grădinița Nr.1 Popești, în colaborare cu Grădinița nr.1 Tîrgoviște, Școala Gimnazială Popești, Palatul Copiilor Focșani și Primăria Popești.
În cadrul concursului au participat formații de preșcolari și școlari de la Grădinița Nr. 1 Popești – coordonați de Ionela Nicoleta Dîrdala și Mirela Despa, Grădinița Urechești – coordonați de Carmen Dobrescu, Grădinița Nr. 3 Focșani –  coordonați de Maria Chiper, Maria Cristea, Maricica Manea, Grădinița Nr. 17   (structura 19) – coordonați de Liliana Sandu, Grădinița Nr. 1 Târgoviște – coordonați de Elena Monica Ciobanu, Școala Gimnazială Profesor Doctor General „Ghe.V. Zaharia” Popești – coordonați de Tudorița Năstase, Anișoara Căldărescu, Mădălina  Vâlcociu, Ionela Buciuc, Școala Gimnazială Urechești – coordonați de Dorina  Șerbănoiu, Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani – coordonați de Viorel Trifan,  Aneta Rădulescu, Alexandrina Fotin, precum și soliști vocali pregătiți de profesoara de canto Aurelia Vaida. Nu au lipsit nici formațiile de dans de la Palatul Copiilor Focșani, instruiți de maestrul coregraf Violeta Necula.
Toți participanții au primit medalii, iar în urma jurizării diplome. „Ne bucurăm de participarea numeroasă și de bună calitate artistică și sperăm ca de la anul concursul să devină unul de talie interjudețeană”, a spus Ionuț Bercaru, directorul Școlii Gimnaziale Popești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?