Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Mândrilă, manager INTERIMAR la Spitalul Județean


Constantin Mândrilă rămâne managerul Spitalului Județean de Urgență Focșani. Potrivit unor surse, el va conduce însă Spitalul Județean în interimat, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestui post. Asta pentru că nu a promovat evaluarea făcută de Ministerul Sănătății și nu a fost admisă contestația pe care a depus-o săptămâna trecută. Până aseară, la sediul Spitalului Județean de Urgență Focșani nu ajunsese niciun act oficial de la Ministerul Sănătății.
    Mândrilă a obținut sub punctajul minim de promovare, pentru că nu a îndeplinit toți indicatorii de performanță. El a declarat însă că a fost vorba despre eroarea unor funcționari din cadrul Spitalului Județean. „Omul din greșeli învață, m-am trezit la Ministerul Sănătății cu unele cifre, care, de fapt, nu erau reale despre ceea ce are spitalul ca și calificativ, iar greșeala a fost undeva la niște indicatori asumați, pentru că sunt indicatori reali pe care nu îi contestă nimeni, sunt în datele statistice pe care le declară spitalul lună de lună, iar la coloana indicatori asumați, un funcționar a greșit și mi-a pus cifre mult mai mici decât cele reale”, a declarat în urmă cu câteva zile, managerul Spitalului Județean Focșani.
    Funcționara din cadrul Serviciului Ruons al Spitalului Județean de Urgență Focșani, care a introdus eronat indicatorii de performanță în raportul de evaluare a managerului Constantin Mândrilă, a fost schimbată din funcție. Potrivit unor surse oficiale, funcționara, care ocupa un post de conducere în cadrul Serviciului RUONS – Resurse Umane, a fost schimbată din funcție cu o altă funcționară din cadrul serviciului.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?