Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Scafandrii vrânceni au căutat doi tineri înecați în Siret


Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea au intervenit, la sfârșitul săptămânii trecute, la Bacău, pentru căutarea a doi adolescenți, care s-au înecat în lacul de acumulare de la Berești, din bazinul Siret. Băieții, unul de 17 ani, iar celălalt de 18 ani, s-au înecat vineri seara, după ce unul dintre ei a sărit în apă să facă baie, iar celălalt ar fi intrat în apă în încercarea de a-l salva.
După ce s-a sunat la 112, la fața locului au ajuns scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea, dar și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui. Potrivit ziariștilor din Bacău, scafandrii i-au căutat pe cei doi până în jurul orei 1.00, iar sâmbătă dimineață au reluat căutările. „Adâncimea apei este de șase-șapte metri, dar este și mâl de un metru și este posibil să fie lipiți de mâl. Am căutat și cu sonar, dar nu ne-a semnalat nimic”, a precizat lt. col. Vasile Isticioaia, din cadrul ISU Vrancea pentru ziariștii de la „Deșteptarea”, în timpul misiunii de căutare.
Sâmbătă, în jurul prânzului, pe lac a fost adus un sonar de ultimă generație și cu ajutorul acestuia s-a reușit localizarea celor doi adolescenți, care au fost scoși la mal fără viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?