Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

CÂINE RĂU PE ULIŢĂ! Copil dus la psiholog din cauza câinelui vecinului



    O femeie din comuna Bordești este nemulțumită de faptul că un consătean își lasă câinele slobod pe stradă. Nu are nimic cu stăpânul, nici cu patrupedul, numai că acesta din urmă îi sperie copilul, mama fiind nevoită zilnic să-l ducă și să-l aducă de la școală.
    Carmen Silvia Coman spune că nu vrea să facă scandal și nici rău cuiva. Vrea doar ca patrupedul să fie ținut de stăpân în curte, mai ales că este de talie mare, și să nu mai fie lăsat slobod pe stradă. „Problema cu acest câine este mai veche, de prin iarnă, dar am zis că poate va înțelege proprietarul și își va ține câinele în curte. Are doi, dar unul dintre ei este de talie mare. Câinele este lăsat pe stradă, iar copilului meu, care are niște probleme, îi este frică de el, eu fiind nevoită să merg zilnic să-l duc la școală și să-l iau de la școală. Nu l-a atacat, dar copilul nu înțelege că nu trebuie să-i fie frică. Din această cauză am fost la psiholog cu băiatul, psihologul spunându-mi să elimin toate cauzele care îi produc frica. Acum ceva timp a fost soțul la poliție și a spus, dar nu am depus o plângere scrisă pentru că nu am știut că așa trebuie. Din câte am înțeles poliția a vorbit cu domnul, dar el zice că nu are de ce să-l țină în curte că nu face rău. I-am spus și domnului primar și a fost o persoană care a ridicat această problemă într-o ședință, dar degeaba. La un moment dat a fost la un pas de a ataca un copil rom, iar când i s-a atras atenția proprietarului câinelui a avut o reacție nepotrivită. Vreau să se înțeleagă că nu vreau să fac tam-tam și nici nu am nimic cu nimeni. Vreau doar ca domnul să-și țină câinele în curte și astfel nu va mai fi nicio problemă, iar copiilor nu le va mai fi teamă. Astăzi (vineri-n.r) voi merge la poliție să depun o plângere pentru că nu am știut că trebuie ceva scris, altfel făceam de prima dată”, ne-a relatat femeia.
    Polițiștii au confirmat că au avut o discuție cu femeia referitoare la câinele consăteanului și au adăugat că la momentul respectiv acesta nu a dorit să depună plângere. Totodată, oamenii legii au discutat și cu proprietarul câinelui și au întocmit un proces verbal. Polițiștii ne-au spus că dacă se va depune plângere, se vor face verificări și vor fi dispuse măsuri în consecință.
    Vineri după-amiază, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader a confirmat faptul că femeia a făcut o sesizare la poliție prin care a solicitat ca proprietarului animalului să i se impună să nu mai lase câinele nesupravegheat.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?