Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Ceartă între doi tineri, soluționată de tatăl unuia dintre ei cu briceagul


Bărbatul din satul Târâtu, comuna Poiana Cristei, care în după-amiaza zilei de 1 iunie a înjunghiat un tânăr de 20 de ani, din Odobești, a fost reținut în noaptea de luni spre marți, după ore bune de audieri. Ieri, el a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de tentativă la omor. În urma deliberării, judecătorul a decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată.
    Potrivit informațiilor primite de la procurorul de caz, Liviu Oprișan, cu o zi înainte de comiterea agresiunii, între victimă și unul dintre fiii agresorului a avut loc o altercație. Luni după-amiază, agresorul a mers la un magazin din localitate, unde s-a întâlnit cu victima și i-a cerut acesteia socoteală cu privire la discuțiile din ziua precedentă. De aici și până la comiterea faptei nu a mai fost decât un pas. Vrând să-și răzbune fiul, agresorul a scos un briceag și i l-a înfipt victimei în semitorace, aceasta ajungând la spital cu pneumotorax. „A fost luată măsura reținerii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor”, ne-a declarat procurorul Liviu Oprișan. Verificările la fața locului au durat până noaptea târziu, după care principalul suspect a fost adus la Focșani pentru a fi audiat, el nemaifiind lăsat să plece acasă.
Polițiștii au făcut și ei o informare cu privire la evenimentul de la Târâtu. Potrivit acestora, sesizarea prin 112 s-a primit la ora 15.20. „La data de 1 iunie a.c., ora 15.20, polițiștii au fost sesizați de către G. Adrian, de 20 ani, din orașul Odobești, despre faptul că în timp ce se afla pe raza comunei Poiana Cristei, sat Tîrîtu, ar fi fost înjunghiat de către o altă persoană. În urma primelor verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în timp ce se afla pe terasa unui magazin din localitate, pe fondul unor discuții în contradictoriu, victima a fost înjunghiată cu un briceag în zona semitoracică dreapta, de către L. Vasilică, de 42 ani, din Poiana Cristei. Tânărul a fost transportat la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, au transmis polițiștii vrânceni.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?