Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Un bărbat din Jariștea A MURIT când și-a văzut casa în flăcări


Un bărbat de 54 de ani, din Jariștea, a murit de inimă rea, când și-a văzut casa cuprinsă de flăcări. Locuința și anexele gospodărești, în total fiind vorba de o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, s-au aprins după ce proprietarul, Vasile C., a făcut focul în spatele casei și l-a lăsat nesupravegheat. Imediat ce flăcările au fost observate s-a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.
În momentul în care a mers în spatele casei și a văzut că-i arde agoniseala, Vasile C. a leșinat. Pompierii au sărit imediat în ajutorul lui și au solicitat un echipaj medical. Când echipajul a ajuns la fața locului, omul intrase deja în stop cardio-respirator. A fost resuscitat zeci de minute, dar manevrele nu au avut niciun rezultat, fiind declarat decesul.

„În jurul orei 13.15, la dispeceratul nostru s-a primit un apel prin care s-a anunțat izbucnirea unui incendiu la o locuință din comuna Jariștea. În momentul sosirii la fața locului a celor două echipaje, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperișurile a două imobile, casă de locuit și anexe, pe o suprafață totală de aproximativ 200 metri pătrați. S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, iar în timpul intervenției, proprietarul imobilului a leșinat. A fost preluat imediat de comandantul intervenției, care i-a acrodat primul ajutor până la sosirea echipajelor SAJ. În momentul sosirii acestora, bărbatul era în stop cardio-respirator și în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele SAJ, a fost declarat decesul. În urma incendiului au ars acoperișurile casei de locuit și anexelor, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, cel mai probabil, cauza incendiului a fost un foc deschis în spații deschise”, ne-a declarat căpitan Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?