Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

CANNES 2015. Partenere în ‘Carol’, Rooney Mara declară că Blanchett are pielea foarte fină


Actrița Rooney Mara, partenera celebrei Cate Blanchett din pelicula ‘Carol’, a declarat recent la Cannes că fiecare scenă de sex jucată în filme este diferită pentru că implică altă persoană, însă nu există mari diferențe între scenele de sex filmate având ca partener un actor sau o actriță, nuanțând însă, spre deliciul jurnaliștilor, că blonda Cate Blachett are pielea foarte fină, scrie The Hollywood Reporter.
    În timpul unui interviu ad-hoc la Cannes, cele două actrițe au vorbit cu jurnaliștii de la publicația americană ‘The Hollywood Reporter’ despre cel mai recent film al lor ‘Carol’, promovat cu prilejul festivalului. Nu este mare diferență între scenele de sex filmate având ca partener un actor sau o actriță, însă fiecare scenă este diferită pentru că joci cu altă persoană, a declarat Rooney Mara, adăugând ca diferență faptul că Blachett, spre deosebire de bărbați, are pielea foarte fină.
    La rândul său actrița care a câștigat două premii Oscar a răspuns glumind că s-a epilat pe piept pentru Mara. Cate Blanchett a continuat mărturisind că s-a simțit comfortabil în timpul scenelor de sex filmate, și asta datorită regizorului Todd Haynes care le-a dat încredere spunându-le că respectă scenariul filmului. Când joci astfel de scene vrei să te asiguri că nu este în niciun fel gratuit, că este frumos și erotic și sunt transmise către public toate acele lucruri pe care vrei să le transmiți, a adăugat Cate Blanchett.
    „Carol”, în regia lui Todd Haynes, după romanul Patriciei Highsmith, prezintă povestea de dragoste dintre o tânără angajată a unui mare magazin din Manhattan și o clientă distinsă, interpretată de Cate Blanchett, acțiunea având loc în anii ’50. Actrița Cate Blachett a recunoscut într-un interviu pentru numărul din Mai al revistei Variety că a avut multe legături cu femei. Ea a nuanțat ulterior, spunând că declarația sa a fost scoasă din context. Cate Blachett este căsătorită cu scriitorul-regizor Andrew Upton, au împreună trei băieți și au adoptat o fetiță în luna martie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?