Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Trupa de rock alternativ Coma concertează la Burgerfest


Formația de rock alternativ Coma se alătură line-up-ului Burgerfest și va concerta pe scena festivalului alături de trupe precum ROA, Golan și Niște Băieți, informează organizatorii într-un comunicat remis marți. Prima formație care va concerta la Bugerfest va fi Golan, care va putea fi văzută pe 22 mai, de la ora 21,00, urmată pe 23 mai, de la ora 19,00, de Coma, iar de la ora 21,00 de Niște Băieți. În ultima zi a festivalului, pe 24 mai, vor concerta băieții de la ROA.
Burgerfest, primul festival dedicat burgerilor din România, se va desfășura în perioada 22 — 24 mai, la Verde Stop din Capitală. Juriul care va desemna cel mai bun burger de la Burgerfest este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa — MasterChef) și Marius Tudosiei (Băcănia Veche). Pe lângă concerte și burgeri, festivalul va asigura și o serie de activități recreative, cum ar fi badminton, tir sau tenis de masă, pentru cei care doresc să facă și puțină mișcare și să se relaxeze.
Accesul la Burgerfest se face pe bază de bilet, prețul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Biletele și abonamentele se pot cumpăra în avans, în rețelele MyTicket.ro și Iabilet.ro. Comunicatul precizează că, dintr-o eroare de sistem, câteva din biletele de o zi au fost vândute specificându-se data exactă în care ar fi valabile. Aceste bilete pot fi folosite în oricare din zilele festivalului, indiferent de data menționată pe bilet, informează organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?