Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Asfaltarea drumului din satul Ghimiceşti, finalizată


Lucrările de asfaltare a drumului comunal DC 41, pe raza satului Ghimicești, au fost terminate, constructorul turnând deja stratul de uzură. Primarul Iordache Cazacu a declarat că drumul comunal DC 41 a fost modernizat pe o lungime de 1,5 kilometri, iar finanțarea europeană este asigurată prin intermediul unui Grup de Acțiune Locală. „Drumul comunal DC 41 este prevăzut cu rigole, șanțuri dalate, canale de colectare a apei pluviale, cu traversări și subtraversări și asfaltarea drumului propriu zis. Am ales să modernizăm acest drum deoarece în satul Ghimicești am avut permanent probleme cu inundațiile”, a precizat primarul Iordache Cazacu. Acesta a susținut că anul acesta va mai demara alte proiecte de investiții. Este vorba de reabilitarea unor drumuri comunale din satele Ciolănești și Pisc, unde până acum au fost mari probleme cauzate de inundații. Iordache Cazacu spune că odată finalizate aceste lucrări, se rezolvă și problema inundațiilor la nivelul întregii comune Fitionești.
    Tot anul acesta, primarul Iordache Cazacu vrea să construiască o grădiniță cu program prelungit, susținând că în acest moment nu există nici un imobil cu destinație de grădiniță. În prezent grădinițele din localitate funcționează în spații improvizate, cum ar fi săli de clase sau căminul cultural.
Primarul Iordache Cazacu spune că niciunul din aceste proiecte care au dus și vor duce în continuare la modernizarea localității, nu ar fi fost posibil fără sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?