Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Pamiro Construct a câştigat Cupa României la minifotbal


Liga de minifotbal Vrancea și-a desemnat în weekend la baza sportivă EnergoSport câștigătoarea fazei locale a Cupei României la minifotbal. Formația manageriată de Ionuț Damaschin și Mihai Pleșa, Pamiro Construct a reușit câștigarea trofeului după victoria cu 3-2 în finala cu Sanorom Bolotești și va reprezenta județul Vrancea la turneul final al Cupei României la minifotbal în organizarea Federației de minifotbal din România. Pamiro a trecut în sferturi de deținătoarea trofeului, Voința DEEP SERV, iar în semifinale s-a impus clar cu 4-1 asupra echipei Dr.GSM&Global Proiect.
Lider surprinzători și în Grupa Finală pentru desemnarea campioanei sezonului 2014/2015, formatia pregătită de Claudiu Manta și Marius Voicu se va bate cu siguranță și pentru titlu, iar în cazul în care formația se va clasa pe unul din primele două poziții care asigură prezența la turneul regional de baraj pentru calificarea la Campionatul Național, finalista Cupei, Sanorom Bolotești, va reprezenta campionatul local la turneul final alaturi de alte 51 de echipe din campionatele afiliate FMR.

Ionuț Istrate și portarul echipei Ionuț Irimia au fost desemnați de organizatori MVP-urile finalei Cupei, primul cu 4 goluri marcate, 2 în semifinală și 2 în finală, iar Ionuț Irimia cu intervenții în amintirea sezoanelor petrecute pe scena Ligii 1 de fotbal.
În deschiderea finalei a avut loc jocul amical între managerii și delegații echipelor participante în Liga de minifotbal. 4-4 ca la…teatru a fost scorul final. Golurile fiind marcate de Marius Voicu (Pamiro Construct ), Florin Măzăreanu (Dr.GSM&Global Proiect), Bogdan Vrabie (Auto ZBR), Cosmin Mărgineanu (Flux DiaCarn) respectiv Adrian Toma (Sanorom Bolotești), Cătălin Tutulan (Fabrica de imagine), Alex Nistoroiu (Arena) și Iulian Iacob (arbitru neutru). Au mai jucat Octavian Bucătaru (arbitru), Gabriel Voinea (Flux DiaCarn), Ionuț Damaschin (Pamiro Construct ) la prima echipă și Mircea Crețu (Jess Caffè ), Costi Ionașcu (Pro As Company), Ionel Nistoroiu (Arena), Marian Spînu (Voința DEEP SERV) și Romică Corozanu (Sanorom). Brigada Octavian Bucătaru și Ionuț Aldea a asigurat arbitrajele partidelor, iar Bergenbier a fost sponsorul oficial al competiției.
 
Rezultatele și marcatorii jocurilor:
Semifinale.
Pamiro Construct – Dr.GSM&Global Proiect 4-1 (2-0). Au marcat: Ionuț Istrate 2, Alecsandrescu Paul, Laurențiu Ganea respectiv Ionuț Cristian.
Sanorom Bolotești – Flux DiaCarn 3-1 (2-1). Au marcat: Catalin Costin 2, Florin Stanciu respectiv Laurențiu Neculai.
FINALA: Pamiro Construct – Sanorom Bolotesti 3-2 (2-0). Au marcat: Ionuț Istrate ’15 și ’17, Gabriel Vlase ’27 respectiv Claudiu Ionescu ’25, Florin Stanciu ’35.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?