Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

LPS Focşani, calificată pentru turneul final al Campionatului Naţional


Competiția națională de minihandbal pentru copii din clasele a treia și a patra și-a consumat, în zilele de 8-10 mai, la Medgidia, unul dintre turneele semifinale. Au participat ACS Happy Kids Medgidia, LPS Suceava, HCM Constanța și LPS Iași, care au alcătuit grupa A și CSU Suceava, LPS Focșani, LPS Roman și CSS Medgidia, care au constituit grupa B.
LPS Focșani echipa pregătită de Cosmin Cîrlan, Marius Partene, coordonatori și profesorul Lucian Tucan, a obținut calificarea pentru turneul final în urma rezultatelor: 22-13, cu LPS Roman, 6-21, cu CSU Suceava și 29-4, cu CSS Medgidia, în grupă, unde s-a clasat pe locul al doilea, după care, în semifinale a pierdut cu 22-23, în fața Happy Kids Medgidia, iar în finala mică a fost întrecută cu 25-20 de HCM Constanța. Primele patru formații la finalul turneului au fost CSM Suceava, Happy Kids Medgidia, HCM Constanța și LPS Focșani, care vor juca în turneul final ce va avea loc la începutul lunii iunie într-o localitate ce urmează să fie desemnată de FRH.
Lotul LPS Focșani a fost alcătuit din Andrei Popovici, Adelin Sandu, Marian Å¢ane, Alin Ionel, Vlad Ivan, Andrei Vrabie, Alexandru Golea, Georgian Ciocoiu, Robert Feraru, Alexandru Åžtefan, Cosmin Necoară, Denis Bari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?