Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Adunările obştilor Coza şi Voloşcani, supravegheate de jandarmi


Jandarmii vrânceni vor asigura și în acest week-end măsuri de ordine la competițiile spotive programate pentru sâmbătă și duminică. Astfel, sâmbătă se vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la partidele de fotbal din cadrul Superligii Altdorf Tehnik, dintre echipele: Voința Odobești- A.S. Suraia, F.C. Panciu – Euromania Dumbrăveni, Unirea Èšifești – Victoria Gugești și F.C.M. Adjud – Voința Cîrligele, dar și la adunarea obștilor din localitățile Coza și Voloșcani.
    Duminică, începând cu ora 11.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la partidele de fotbal din cadrul ligii Grafit Decor, etapa a XIX-a, dintre echipele: Victoria Vînători – A.S. Unirea Milcovul și F.C. Viitorul Biliești- A.S.S. Victoria Pufești.
    De asemenea, în perioada 16-17.05.2015, începând cu ora 16.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în imediata apropiere a stadionului Milcovul din municipiul Focșani, unde vor avea loc jocurile de fotbal din turneele regiunilor Cupa Federației pentru Juniorii A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?