Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Locuri de muncă oferite de angajatori din Spațiul Economic European


Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 247 de locuri de muncă, dintre care cele mai multe în Germania, Republica Cehă și Olanda, potrivit unui comunicat al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă /ANOFM/, transmis miercuri.
Conform sursei citate, în Germania sunt disponibile 66 locuri de muncă, după cum urmează: 50 asistenți medicali generaliști, 15 factori poștali, un mecanic echipamente pneumatice și hidraulice. De asemenea, în Republica Cehă se oferă 61 de posturi (50 pentru lucrători în producție — asamblarea aparatelor de aer condiționat, 10 lucrători în prelucrarea lemnului, un analist suport software), în Suedia 45 de posturi (20 pentru femei de serviciu, 15 pentru vopsitori auto, 10 pentru mecanici auto), în Olanda 29 de posturi (20 pentru culegători de căpșuni, câte două pentru operator chimist, strungari și sudor, respectiv câte un post de tehnician mecanic-operator NDT, operator CNC și sudor TIG).
În Marea Britanie sunt disponibile 22 de locuri de muncă, dintre care: 20 pentru îngrijitori persoane și câte unul de infirmier și asistent medical. Prin intermediul rețelei Eures România mai sunt disponibile posturi vacante în: Irlanda (10), Austria și Norvegia (câte 5), Spania (2), Danemarca și Franța (câte un loc de muncă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?