Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

România, reprezentată de CSM 2007 Focşani la „Belgium Karate Open“


Openul Belgiei la Karate SKDUN, competiție internațională, a reunit la De Schelp Sporthal sportivi din șase țări și 18 cluburi, la sfârșitul săptămânii trecute. La competiție au concurat și au reprezentat România cinci sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Focșani 2007, între care s-a aflat și managerul Naționalei de karate SKDUN, sensei Daniel Fusaru. Ca și în alte întreceri internaționale la care au luat parte în ultimii ani, valoroșii karateka focșăneni au reușit performanțe foarte bune.
Recolta lor la Openul Belgiei se concretizează în 13 medalii: șase de aur, prin sensei Daniel Fusaru, la kata individual seniori și kata individual veterani (peste 35 de ani), Andreea Arginteanu, la kata și kumite juniori și Dragoș Pantazică, la kata și kumite juniori; trei medalii de argint, prin Andreea Arginteanu, la kumite senioare, Dragoș Pantazică, la kata seniori și Bogdan Alpreotesei, la kumite seniori; patru medalii de bronz, prin sensei Daniel Fusaru, la kumite veterani, Andreea Arginteanu, la kata senioare, Bogdan Alpreotesei, la kumite juniori și echipa de kata mixt seniori alcătuită din Andreea Arginteanu, Dragoș Pantazică și George Dochioiu.
După competiție, sensei Daniel Fusaru, managerul echipei naționale de karate SKDUN a României și antrenorul secției de arte marțiale a CSM Focșani 2007 a declarat: „Am făcut o impresie foarte bună în Belgia. Suntem mândri că suntem români. Hai România! Urmează în week-end-ul viitor Cupa României, la București, unde vom participa cu 20 de sportivi, iar pe 13 iunie, în Sala Polivalentă din Focșani, va avea loc Openul României la karate, competiție internațională!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?