Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Jandarmii asigură ordinea la manifestările dedicate Zilei Europei


Jandarmii vrânceni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona de competență, atât prin misiunile permanente, cât și temporare apărute la finalul acestei săptămâni. Astăzi (sâmbătă-n.r.), se vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la manifestările cultural – artistice dedicate Zilei Europei, Zilei Victoriei în Europa și a Zilei Independenței, ce vor avea loc în municipiul Focșani, începând cu ora 10.00.
    De asemenea, începând cu ora 18.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la partidele de fotbal din cadrul Superligii Altdorf Tehnik, dar și la acțiunea de protest intitulată „Protest pentru pădurile din România”, organizată de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu” ce va avea loc în Piața Unirii din municipiul Focșani, între orele 14.00 – 15.00, conform avizului eliberat de Primăria Focșani.
    Duminică, începând cu ora 11.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la partidele de fotbal din cadrul ligii Grafit Decor, etapa a XVIII-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?