Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Elevii Școlii „Ștefan cel Mare“ au „călătorit“ în spațiu și timp


Elevii Școlii „Ștefan cel Mare” Focșani participă la concursul național interșcolar „Nicolaus Copernic”, alături de colegi din 115 unități de învățământ din întreaga țară. Primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi, și mai mulți invitați vor vizita, astăzi, Școala „Ștefan cel Mare”, ocazie cu care musafirilor le va fi prezentată și expoziția realizată pentru concurs.
În cadrul concursului „Nicolaus Copernic”, elevii participanți au realizat expoziția „Călătorie în timp și în spațiu”, care este amplasată în holul de la intrarea în școală. Această expoziție este o primă activitate pe care o desfășoară elevii acestei școli sub îndrumarea  cadrelor didactice Grațiela Soare, Lucian Neagu, Valerica Oancea. „Regulamentul concursului impune fiecărei echipe din școlile participante să realizeze o mini-expoziție, amplasată într-o zonă circulată a școlii, prin care să ilustreze de o manieră coerentă și corectă din punct de vedere științific evoluția Universului de la Big Bang și până în prezent (materialul expozițional trebuie dispus pe minim 5 metri liniari și minim 7,5 metri pătrați)”, a declarat profesoara Grațiela Soare, într-un comunicat de presă.
În cadrul acestei competiții, elevii Școlii „Ștefan cel Mare” vor participa la o sesiune de comunicări științifice, iar copiii de grădiniță, de la grupa mare, au pregătit o scenetă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?