Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Primăria vrea, constructorii ba! Nimeni nu doreşte să asfalteze strada Vrâncioaia


Niciun constructor nu s-a înscris la licitația pentru proiectul de refacere a infrastructurii pe strada Vrâncioaia. Investiția a fost scoasă la licitație în urmă cu o lună de Primăria Focșani și ar fi trebuit realizate lucrări de construcții montaj, refacere și modernizare îmbrăcăminte drumuri, lucrări de canalizare și completări guri de scurgere, consolidare trotuare. Potrivit anunțului de achiziție, contractul are o valoare de peste 184 mii lei. „Sunt contrariat de faptul că la licitația publică pentru această stradă nu am avut înscris nici un constructor. În cel mai scurt timp vom scoate din nou la licitație aceste lucrări”, ne-a declarat viceprimarul Gabriel Necula.
 Focșănenii de pe această stradă au fost deja anunțați să realizeze racordurile la rețelele de utilități pentru că, după finalizarea lucrărilor de asfaltare, timp de cinci ani de zile nu vor fi emise autorizații pentru spargerea asfaltului. Municipalitatea a anunțat că, pentru acest an, primăria Focșani are un buget de peste 11 milioane lei pentru investiții noi, din care mai mult de jumătate vor fi alocați pentru reabilitarea străzilor și realizarea unor locuri de parcare. Pe lista de noi investiții se află zona Căpitan Stoenescu, strada Trotuș, strada Vrâncioaia, strada Oituz, tronsonul cuprins între strada Mărășești și Cofetăria Teatru, străzile Unirea Principatelor, Păun Pincio, Toader Å¢ârdea și Bucegi. Acestora li se adaugă proiectele pentru refacerea infrastructurii pe străzile Popa Åžapcă, Magheru, Dornișoarei, Fundătura Dornișoarei, Teiului, Cotești și Gh. Asachi. O altă lucrare pentru 2015 este amenajarea sensului giratoriu spre Vâlcele, intersecția Anghel Saligny-Cotești-Dinicu Golescu-Gh. Asachi. De asemenea, municipalitatea vrea să amplaseze și un sistem video de supraveghere în sensul giratoriu de la intersecția Bulevardul Unirii cu Anghel Saligny.
 În cadrul rubricii „Monitorul vine pe strada ta!”, am relatat despre această stradă și am publicat fotografii pe care le găsiți accesând http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto-strada-vrancioaia-ulita-din-spatele-blocurilor-de-10-etaje_2_153621.html

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?