Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Judoka Ionela Macovei este vicecampioană naţională şi merge la Campionatul Balcanic


 Clubul Sportiv Unirea Focșani, singurul club departamental din județ, are o vicecampioană națională la judo. La Pitești s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național Under 15, unde cel mai bun rezultat al clubului focșănean a fost obținut de sportiva Ionela Macovei. Acesta a urcat pe treapta a doua a podiumului la categoria 40 de kilograme, a devenit vicecampioană națională și a reușit să se califica la Campionatul Balcanic Under 18, întrecere care va avea loc luna viitoare în Muntenegru. 
Celelalte rezultate ale CS Unirea Focșani la „Naționalele” Under 15: Georgiana Mocanu – locul V la categ. 44kg, Larisa Constantin – locul V la categ. 36kg, Maria Pomană – locul V la categ. 63kg. În clasamentul pe echipe feminin, CS Unirea Focșani a făcut echipă cu LPS Focșani, iar în final, fetele s-au clasat pe locul III. Din lotul echipei Unirea Focșani au făcut parte Ionela Macovei, Georgiana Mocanu, Larisa Constantin, Maria Pomană și Lavinia Iosif. Judoka de la CS Unirea Focșani sunt antrenate de Adrian Moldoveanu, Silviu Rențea și Mugurel Popa. 
Totodată, la nivelul secției de judo de la CS Unirea Focșani există o strânsă colaborare cu profesorul de educație fizică și sport George Balcan, de la Åžcoala „Principele Radu” din Adjud.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?