Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Centru de sănătate în Odobești, de la 1 iunie


Primul centru de sănătate multifuncțional din Vrancea se va deschide, cel mai probabil, la 1 iunie, în Odobești. În această perioadă, muncitori din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani efectuează lurări de reabilitare și igienizare a spațiului în care a funcționat până în urmă cu câțiva ani Spitalul Odobești. Conducerea Spitalului Județean speră ca începând cu data de 1 iunie, locuitorii din vecinătatea Odobeștiului să poată beneficia de servicii medicale. „Ne aflăm spre final cu lucrările de reabilitare și igienizare ale spațiului, în colaborare cu Primăria Odobești. Depunem toate eforturile ca să terminăm lucrările, pentru ca de la 1 iunie să deschidem centrul multifuncțional de sănătate din Odobești. Înființarea acestui centru reprezintă un lucru benefic pentru locuitorii orașului Odobești și ai bazinului Milcov, cât și pentru Spitalul Județean. Vrâncenii din acea zonă vor avea unde să-și rezolve problemele de sănătate, fără a se mai deplasa la Focșani, iar pentru Spitalul Județeam, acest centru reprezintă o zonă tampon, care va trimite către unitatea spitalicească doar cazurile care necesită tratament în spitalizare continuă”, ne-a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean. 
În centrul multifuncțional de la Odobești vor fi amenajate cabinete de pediatrie, medicină internă, obstetrică-ginecologie și un punct de recoltare a analizelor medicale. Centrul de sănătate multifuncțional de la Odobești va fi realizat în locul fostului spital din localitate. Momentan, încă nu se știe ce medici vor acorda servicii medicale în cadrul centrului de sănătate din Odobești. 
Reamintim că autoritățile din Odobești au transferat către Spitalul Județean, în 2013, spațiile în care a funcționat spitalul din localitate, în condițiile în care unitatea a fost închisă la 1 aprilie 2011 de guvernul pedelist condus de Emil Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?