Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Penitenciarul Focșani recrutează candidați pentru școlile de profil


Penitenciarul Focșani recrutează candidați pentru locurile repartizate în anul 2015 Administrației Naționale a Penitenciarelor, în instituțiile de învățământ universitar și postliceal din sistemul de apărare ordine publică și siguranță națională.
Oferta generoasă din acest an pune la dispoziția tinerilor, care își doresc o carieră în sistemul penitenciar românesc, o gamă variată de specialități, care pe lângă domeniile atractive și gratuitatea școlarizării oferă și siguranța încadrării absolvenților.
    Candidații se pot înscrie la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Poliție, specializarea „Ordine și siguranță publică” – penitenciare, curs de zi, durata studiilor de 3 ani, unde sunt disponibile 40 locuri (bărbați și femei); dar și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” București, Facultatea de Informații, curs de zi, durata studiilor de 3 ani, specializarea Psihologie-informații – 10 locuri (bărbați și femei); specializarea Studii de securitate și informații – 5 locuri (bărbați).
    La Institutul Medico-Militar București-Facultatea de medicină generală, cursuri de zi, durata studiilor de 6 ani sunt 10 locuri (femei și bărbați), iar la Facultatea de medicină dentară, cursuri de zi, durata studiilor de 6 ani sunt 5 locuri (femei și bărbați). La Farmacie, cursuri de zi, durata studiilor de 6 ani, este disponibil 1 loc (femei și bărbați).
    La Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu: Facultatea de Management Militar, pentru domeniul de licență Åžtiințe Militare, Informații și Ordine Publică – specializarea Management economico-financiar (Finanțe-contabilitate), cursuri de zi, durata studiilor de 3 ani – 5 locuri (femei și bărbați); iar la Facultatea de Management Militar, pentru domeniul de licență Åžtiințe Administrative – specializarea Administrație Publică (Intendență), cursuri de zi, durata studiilor de 3 ani – 5 locuri (femei și bărbați).
    La Academia Tehnică Militară București: -Facultatea de Mecatronică și Sisteme Integrate de Armament, domeniul de licență Inginerie civilă – specializarea Construcții și fortificații (Inginer de construcții și fortificații), cursuri de zi, durata studiilor de 4 ani – 3 locuri (femei și bărbați); iar la Facultatea de Sisteme Electronice și Informatice Militare, domeniul de licență Inginerie electronică și telecomunicații cu specializările: – Transmisiuni (inginer de comunicații), cursuri de zi, durata studiilor de 4 ani – 2 locuri (femei și bărbați); Calculatoare și Tehnologia informației (calculatoare și sisteme informatice pentru apărare și securitate națională), cursuri de zi, durata studiilor de 4 ani – 4 locuri (femei și bărbați).
    La Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București, Facultatea de comandă și stat major, pentru domeniile de licență: – Åžtiințe Militare, Informații și Ordine Publică – specializarea conducere logistică, cursuri de zi, durata studiilor de 3 ani – 5 locuri (femei și bărbați).
    La Åžcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești, cursuri de zi, durata studiilor de 2 ani: – Auto – specializarea Auto – 10 locuri (femei și bărbați); Comunicații și informatică cu specializările: Tehnică de comunicații – 5 locuri (femei și bărbați); Operare și mentenanță echipamente informatice – 5 locuri (femei și bărbați); Construcții – specializarea Construcții – 2 locuri (femei și bărbați); Intendență – specializarea Bucătar – 10 locuri (femei și bărbați). La Åžcoala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, cursuri de zi, durata studiilor de 1 an: sunt 190 locuri – bărbați și 30 locuri – femei.
Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Penitenciarului Focșani – Biroul Resurse Umane, str. Liliacului  nr.41, telefon 0237.258.707, int.118, zilnic, de luni până vineri, între orele 8.30 și 15.00 și pe pagina web a Administrației Naționale a Penitenciarelor – www.anp.gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?