Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Un film cu Gerard Depardieu, în competiția oficială a Festivalului de la Cannes


Filmul „The Valley of Love” al regizorului francez Guillaume Nicloux, cu Gerard Depardieu și Isabelle Huppert, a fost selectat în competiția oficială a Festivalului de la Cannes, au anunțat joi organizatorii, citați de AFP. Pelicula prezintă povestea unui cuplu care și-a pierdut copilul și care decide să meargă să îl aștepte în ‘Valea Morții’, unde acesta le dăduse întâlnire. Gerard Depardieu a primit premiul de interpretare la Cannes în 1990 pentru rolul din ‘Cyrano de Bergerac’.
În afara filmului ‘The Valley of Love’, în competiție a fost selectată și pelicula regizorului mexican Michel Franco ‘Cronic’, numărul lungmetrajelor aflate în cursa pentru Palme d’Or ridicându-se astfel la 19.  Organizatorii anunțaseră săptămâna trecută o primă listă de 17 filme selecționate în competiția oficială, care a fost ulterior completată.
Și secțiunea Un certain regard a fost îmbogățită cu cinci producții, printre care ‘Cemetery of Splendour’ a regizorului thailandez Apichatpong Weerasethakul și ‘AN’ a japonezei Naomi Kawase, ultima urmând să fie prezentată în deschiderea acestei secțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?