Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Reabilitare termică a blocurilor din municipiul Adjud


Autoritățile locale din municipiul Adjud intenționează să reabiliteze termic majoritatea blocurilor din oraș prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană. Primarul Constantin Armencea a declarat că municipalitatea a realizat un proiect amplu care vizează reabilitarea termică a majorității blocurilor din municipiu, care va fi depus spre finanțare pe una din axele Programului Operațional Regional 2016-2020. „Am demarat un proiect mai amplu care vizează reabilitarea termică a majorității blocurilor din municipiul Adjud. Sperăm ca prin intermediul Programului Operațional Regional 2016-2020 să reușim ca în câțiva ani să rezolvăm această problemă”, a afirmat primarul Constantin Armencea.
    Edilul șef din Adjud a precizat că municipalitatea intenționează să obțină finanțare europeană pentru trei obiective de investiții, respectiv Campusul Åžcolar „Emil Botta”, Åžcoala „Principele Radu” și Creșa cu program prelungit din Adjud. „Campusul Åžcolar „Emil Botta” se află în construcție în fază avansată, iar lucrările au fost oprite din lipsă de fonduri. Conform estimărilor specialiștilor, pentru finalizarea celor trei investiții ar mai fi nevoie de aproximativ 2 milioane de euro”, a precizat primarul Constantin Armencea.
    Printre proiectele pe care municipalitatea din Adjud le are în derulare se află modernizarea spațiilor verzi, modernizarea centrului civic, reabilitarea străzilor și trotuarelor, reabilitarea primăriei vechi, finalizarea lucrărilor la noul sediu al primăriei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?