Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Premii pentru uniriști, la mai multe olimpiade naționale


Elevii Colegiului Național „Unirea” din Focșani au obținut premii la fazele naționale ale mai multor olimpiade școlare. Astfel, Colegiul „Unirea” se poate mândri cu premiul I la Olimpiada de geografie, obținut de elevul Ioan Adrian Toma, din clasa a XI-a, sub îndrumarea profesorului Iuliu Octavian Dragomir, și premiul I la  Olimpiada de limba italiană, obținut de eleva Serena Å¢enea, din clasa a XII-a, profesor îndrumător Crenguța Stanciu.
Un rezultat deosebit a fost obținut și la Olimpiada de chimie, de Diana Berheci, din clasa a XI-a, pregătită de profesoara Maria Dochia. Ea a obținut mențiune și a fost selecționată în lotul național de chimie. Mențiuni au mai obținut următorii elevi: Ana-Maria Figher la Olimpiada de istorie,  Andreea Lupu la Olimpiada de geografie, Andrei Robert Roiniță la Olimpiada de limba italiană,  Amira Amalia Giuclea la Olimpiada de limba latină.
La Olimpiada de matematică, Andra Mircea, din clasa a VIII-a, și Andrei Jelea, din clasa a IX-a, au câștigat medalii de bronz. „De remarcat este și numărul mare de mențiuni speciale obținute de elevii uniriști: Fusaru Denisa – limba română, Iancu Alexandra – limba latină, Munteanu Adrian și Torcea Octavian – fizică, Pavel Iosif Alexandru – chimie, Ciornohac Delia Miruna – geografie și Văduva Alexandra – limba franceză. Colegiul Național «Unirea» mulțumește tuturor elevilor care prin munca și efortul lor sporesc prestigiul acestei instituții de învățământ, familiilor care i-au susținut și nu în ultimul rând profesorilor care i-au îndrumat”, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentanții Colegiului Unirea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?