Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Premii pentru artiștii vrânceni la Festivalul Lucky Kids


Mai mulți tineri și copii din județul Vrancea, care au participat la Festivalul național de muzică ușoară Lucky Kids, ce a avut loc la Roman, s-au întors cu premii importante. Concursul a avut două secțiuni: interpretare și grupuri. Jurizarea a fost făcută de specialiști în domeniul muzical, cu experiență în manifestări artistice dedicate copiilor. Criteriile de jurizare au fost calitățile vocale, dicția, intonația, originalitatea, interpretarea, costumația și prezența scenică, coregrafia. Au fost acordate trofee, diplome, cadouri și bani.
Astfel, Sofia Ciobanu și Mihai Bratosin au obținut câte un premiu I, Ana Maria Istudor premiul II, Ștefania Cioară mențiune, Iulia Novac mențiune, Maria Lihăt premiul II, Mădălina Vasilache premiul I, Giulia Andonescu mențiune, Gabriel Plojniță premiul I, Alexandra Necula premiul III, Andreea Bratosin premiul II, iar Alisa Lupu mențiune. De asemenea, Grupul Energy, format din Mihai Bratosin și Ana Maria Istudor, a câștigat trofeul categoriei, premiul de popularitate și o invitație la Festivalul „Vis de stea” de la Moinești. De asemenea, Grupul Dynamic, format din Ștefania Cioară și Gabriel Plojniță, a câștigat premiul I. 
Festivalul Lucky Kids a fost un eveniment cultural și artistic inedit, unde copiii cu vârste cuprinse între 5 și 18 + ani au luptat pentru a deveni „vedete”. Organizatorii le-au oferit concurenților șansa de a evolua pe scenă, interpretând cântece de muzică ușoară, însoțiți de grupuri coregrafice, baking vocal life, astfel încât momentul prezentat să fie cât mai original. De asemenea, participanții au avut ocazia de a lega noi prietenii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?