Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

INFOPOL


Profanare de morminte

    La data de 16.05.2015, orele 13.20, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin distruge crucile de la mai multe morminte din interiorul cimitirului Sf. Dumitru din mun. Focșani. În urma sesizării, un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică s-a deplasat la fața locului, unde l-a identificat pe D. Dragoș, de 23 ani, din Focșani, care a recunoscut fapta, motivând că a distrus respectivele cruci deoarece se află sub influența substanțelor etnobotanice. Cercetările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor prejudiciate, precum și a prejudiciului creat și stabilirii cu exactitate a celor întâmplate.
   
Cercetați pentru braconaj piscicol

    La data de 16.04.2015, ora 11.00, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din Garoafa i-au depistat la barajul Ciușlea, pe S. Georgică, de 32 ani, din Focșani, și pe C. Costinel, de 31 ani, din Garoafa, în timp ce pescuiau, cu ajutorul unor lansete, folosind momeală naturală. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj piscicol.

Dosar penal la regimul circulației rutiere

    La data de 16.04.2015, orele 14.00, pe DN 23, pe raza satului Călienii Noi, com. Nănești, lucrătorii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești l-au depistat pe  M. Gicu, de 40 ani, din com. Liești, jud. Galați, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a deține permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?