Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

ULTIMA ORĂ! Percheziții cu mascați la Vidra la UN GRUP DE COPII


Mai multe percheziții sunt efectuate în această dimineață la Vidra, vizate fiind persoane suspectate că au spart locuințe și dependințe și au sustras diferite bunuri. La acțiune participă polițiști de ordine publică, mascați și jandarmi. Cel mai probabil, după efectuarea perchezițiilor, suspecții vor fi aduși la audieri.
12 percheziții au efectuat polițiștii în această dimineață pe raza satului Cucuieți, din comuna Vidra. Acțiunea a vizat un grup de copii, cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, care au spart mai multe locuințe și au sustras diferite bunuri. Pe lângă imobilele în care locuiesc ei, polițiștii au mai percheziționat și alte locuințe ale unor persoane suspectate că dețineau bunuri provenite din infracțiuni.
Polițiștii spun că activitatea infracțională a celor șase minori a fost probată în mare parte și, în urma perchezițiilor făcute în această dimineață, la imobilele în care locuiesc au fost găsite bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată. Acestea au fost ridicate și urmează să fie arătate părților vătămate pentru ca acestea să și-le recunoască.
La percheziții au participat polițiști de ordine publică, mascați și jandarmi.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?