Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

TRAGEDIE într-o familie din Soveja! Le-a murit bebelușul după ce s-a înecat cu o pungă


Un bebeluș de numai 5 luni, din comuna Soveja, a murit ieri după-amiază, după ce s-ar fi înecat cu o pungă, după cum a reieșit din primele verificări ale polițiștilor. Potrivit unor surse, băiețelul a fost lăsat singur în casă, timp în care mama sa a întins rufe. În momentul în care s-a întors în casă, femeia a observat că bebelușul este palid. Ea și-a anunțat concubinul, care l-ar fi luat pe copil în mașină și ar fi plecat cu el către spital. S-a sunat și la 112, către Soveja plecând un echipaj SAJ.
Din momentul în care a fost preluat, copilul a fost resuscitat 45 de minute, dar  manevrele nu au avut rezultat. A fost adus la Spitalul Panciu, dar nici cadrele medicale de aici nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bebelușului, fiind declarat decesul. „Este vorba despre un copil de 5 luni, din comuna Soveja, care a fost adus la spital de un echipaj medical. La fața locului s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, iar când a ajuns la spital, medicul a constatat decesul”, ne-au precizat reprezentanții Spitalului Panciu.
    După constatarea decesului, a fost sesizată poliția, iar oamenii legii au început cercetările. Primele date arată că bebelușul s-ar fi înecat cu o pungă, pe care a găsit-o lângă el și a băgat-o în gură. Oamenii legii au discutat cu membrii familiei copilului, urmând să mai facă și alte verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Totodată, ei așteaptă concluziile medico-legale, care vor lămuri cauzele decesului bebelușului.
    Comisarul șef Teodor Dumitrache, șeful Poliției Orașului Panciu, ne-a precizat că „a fost întocmit un dosar penal de moarte suspectă, urmând ca situația să fie clarificată în urma cercetărilor și a concluziilor medico-legale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?