Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

VIDEO: Iv cel naiv, poetul anonim devenit CELEBRU, este din Focşani. A fost invitat de Andreea Esca la Europa Fm


Iv cel naiv, un poet misterios cu peste opt mii de fani pe pagina de Facebook, a fost, sâmbătă, invitatul Andreei Esca la emisiunea „la Radio”, de la Europa Fm. Acesta a precizat în timpul emisiunii că este din Focșani, inginer la bază și „salvator în viața de zi cu zi”. Iv nu și-a arătat chipul în timpul emisiunii, care nu doar se aude, ci poate fi și vizionată pe site-ul Europa Fm. Are două fete care constituie pentru el o sursă de inspirație. „Îmi place foarte mult să fiu tată. Când nu sunt tată, sunt scriitor, poet, prozator poate pe viitor. Când nu sunt nici asta, sunt bucătar, șofer…”, a spus poetul celebru, dar anonim.

    A scos patru volume la Editura Vellant, volume ilustrate de artistul vizual Vali Petridean , și el invitat în emisiunea moderată de Andreea Esca. „Povestea lui Iv cel Naiv a început cu versuri trimise prin sms iubitei. A continuat pe blogul ivcelnaiv.ro unde lumea venea să-și ia doza zilnică de poezie cu zâmbete. A mers mai departe când Editura Vellant a publicat primul său volum, Versez”, se arată pe site-ul editurii.
    Andreea Esca i-a pasat, anul trecut, lui Iv cel naiv, provocarea găleții cu apă, acesta acceptând-o. „Am făcut deja donația și înainte să duc gestul până la capăt în felul în care mi-a sugerat fiica mea, Alexia, îi provoc pe Cătălin Radu Tănase, Loredana și Iv Cel Naiv”, spunea Andreea Esca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?