Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Consilierii vor stabili procedura de vânzare a locuinţelor ANL


Consilierii locali focșăneni vor decide, săptămâna viitoare, modul în care pot fi vândute locuințele ANL din municipiu. Proiectul regulamentului de vânzare a locuințelor ANL va fi discutat la ședința ordinară programată pentru 26 martie. Pe ordinea de zi a ședinței se află 29 proiecte de hotărâri, precum și diferite rapoarte și informări.
Astfel, se va discuta despre aprobarea conturilor de execuție ale bugetului local al municipiului Focșani și alocarea de fonduri pentru pachetele care vor fi achiziționate cu ocazia sărbătorilor de Paște. Consilierii vor discuta două proiecte, unul referitor la organizarea etapei naționale a Olimpiadei de Limba Germană, iar celălalt la „Formarea în domeniul serviciilor – Gastronomie” derulat de Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” în parteneriat cu Camera de Comerț a Germaniei. Un alt proiect vizează alocarea sumei de 35 mii lei pentru derularea a două proiecte cu participare internațională de către Liceul cu Program Sportiv Focșani.
Se va mai discuta despre taxele practicate în anul 2015 și prețurile de pornire la licitație pentru închirierea unor bunuri de către Administrația Piețelor, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru contorizarea energiei termice la blocurile E2, sc. 1 și 2 de pe Aleea Căminului, aprobarea indicatorilor tehnico economici la proiectul „Reabilitare instalații electrice interioare la sediul Colegiului Economic Mihail Kogălniceanu”. Un alt proiect aflat pe ordinea de zi se referă la aprobarea înființării și alegerii formei de gestiune a Serviciului de iluminat public în municipiul Focșani.
De asemenea, consilierii vor să înființeze Grupul de Lucru Local (GLL) la nivelul municipiului Focșani pentru elaborarea și implementarea planului local de acțiune privind incluziunea cetățenilor români aparținând minorității rome. Alte proiecte vizează închirierea prin licitație publică a spațiilor cu destinație de cabinete medicale din Mîndrești, predarea spațiului de la PT 69 către Direcția de Dezvoltare a Serviciilor Publice Focșani pe o perioadă de 5 ani, respectiv perioada de monitorizare a proiectului „Sistem de supraveghere pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalității”.
Nu în ultimul rând, Consiliul Local va solicita Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură, Investiții Străine, Parteneriat Public-Privat și Promovarea Exporturilor transmiterea în administrare a mai multor sectoare de drum național pentru efectuarea unor lucrări de investiții. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?