Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Autoritățile filipineze au stabilit o garanție antidrog pentru grupul One Direction


Grupul britanic One Direction a fost nevoit să depună o garanție cerută de autoritățile filipineze, îngrijorate de eventualitatea ca ei să consume substanțe ilicite cu ocazia celor două spectacole pe care le susțin la Manilla, au anunțat serviciile de imigrație, preluate vineri de AFP. Autoritățile din arhipelagul filipinez le-au cerut cântăreților Zayn Malik și Louis Tomlinson să depună o cauțiune de 200.000 de pesos (4.200 de euro), a declarat Elaine Tan, purtătoare de cuvânt a Biroului de Imigrație, înainte ca Zayn Malik să părăsească grupul în plin turneu, invocând ‘stresul’. Turneul va continua fără el, a spus un purtător de cuvânt al One Direction.
Autoritățile filipineze au afirmat că garanția depusă va fi reținută dacă membrii grupului vor fi surprinși consumând sau promovând droguri. Impunând această exigență, ele ‘vor să protejeze interesele publicului în cazul unei acțiuni ilegale comise de grup în timpul șederii în Filipine’, a adăugat Elaine Tan.
Un videoclip al tinerilor Malik (22 de ani) și Tomlinson (23 de ani), în care cei doi apăreau fumând ceea ce părea a fi marijuana în cadrul unui turneu în Peru, a făcut turul internetului anul trecut. Mulți fani ai formației s-au declarat șocați de imagini. One Direction, având în componență doar patru în loc de cinci membri, urmează să cânte în 21 și 22 martie pe malul mării, în cel mai mare centru comercial din Filipine, care poate găzdui zeci de mii de persoane. Acolo au concertat și Justin Bieber și Justin Timberlake.
Consumul de marijuana este ilegal în Filipine, unde majoritatea din cele 100 de milioane de locuitori sunt catolici practicanți și unde Biserica se bucură de mare influență în societate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?