Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Un punct din „dubla“ LPS Focşani – Dinamo Bucureşti


„Dubla” la fotbal juniori republicani dintre LPS Focșani și Dinamo București era dezechilibrată din start dacă avem în vedere distanța în clasamentele ambelor categorii de vârstă dintre formațiile Focșaniului și cele ale lui Dinamo. Rezultatele cu care s-au încheiat cele două meciuri au arătat o altă față a lucrurilor. Cel puțin când este vorba despre juniorii A. Elevii profesorului Daniel Bănică au început cu apărare sigură, ce a oprit fără probleme primele atacuri dinamoviste iar la prima contră Grigorică a centrat de pe dreapta, Văcianu a recentrat din stângă și, venit din urmă, Petrea a reluat imparabil în dreapta portarului dinamovist și a făcut 1-0, în minutul 3.
Dar cu cinci minute înaintea pauzei, la o lovitură de colț, apărarea imediată a gazdelor a intervenit indecis și Dinamo a egalat prin Dima. În partea a doua a întâlnirii, focșănenii au trecut de două ori pe lângă gol, dar pe ansamblu oaspeții au stăpânit jocul, pe fondul slăbirii consistenței jocului liniei de mijloc a gazdelor. Juniorii B ai LPS Focșani au rezistat o repriză fără a primi gol, însă în repriza a doua norocosul Glavana, care a avut și câteva intervenții foarte bune, a fost bătut o dată, suficient ca Dinamo să plece câștigătoare de pe Milcovul.
Victoria oaspeților a fost, însă, indubitabilă ei risipind multe ocazii din care era mai greu să rateze decât să înscrie. Juniori A: Crăciun – Pascu, Constantin, Blănaru, Duca – Lăbunț, Dima, Petrea (80 Avram), Grigorică – Văcianu, Kumova. Juniori B: Glavana – Dediu, Pîrvu, Doagă, Tănase – Marin, Duca (75 Popa), Salaoru, Ursu – Zaharia, Florea (60 Palade). Sâmbătă, 21 martie, formațiile LPS Focșani vor juca la Buzău, cu Gloria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?